Jan 15, 2011, 9:57 PM

Поне разбрах... 

  Poetry » Love
1245 0 44


Помисли, че съм приказка. Не съм.

Жена съм аз. От кръв и плът.

Реална съм, а не измислен сън.

И с песни следвам своя път.


Поиска да надзърнеш в моя свят.

От скука или страст - не знам...

Дано си станал малко по-богат,

пречистен като в светъл храм.


Сега си на подмолния си бряг

и криеш се в неписан стих.

Щастлив и горд бъди. Поне разбрах,

че сила имам. Щом простих.


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??