В понеделник
настъпвам слънчевите зайчета
по тротоарите на твоя град,
а сред дърветата във парка
се целуват водни кончета
и самолетите над улица „Романа”
изписват „Обичай ме”
на цели два езика - за да ги разбираш.
Нима не виждаш, че
под розовите очила
аз всъщност тихо плача?
© Адриана Todos los derechos reservados