16.03.2010 г., 11:14 ч.

Понеделник 

  Поезия » Любовна
733 0 4

В понеделник

настъпвам слънчевите зайчета

по тротоарите на твоя град,

а сред дърветата във парка

се целуват водни кончета

и самолетите над улица „Романа”

изписват „Обичай ме”

на цели два езика - за да ги разбираш.

Нима не виждаш, че

под розовите очила

аз всъщност тихо плача?

© Адриана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??