Mar 16, 2010, 11:14 AM

Понеделник 

  Poetry » Love
739 0 4

В понеделник

настъпвам слънчевите зайчета

по тротоарите на твоя град,

а сред дърветата във парка

се целуват водни кончета

и самолетите над улица „Романа”

изписват „Обичай ме”

на цели два езика - за да ги разбираш.

Нима не виждаш, че

под розовите очила

аз всъщност тихо плача?

© Адриана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??