2 ene 2021, 11:17

Понеже 

  Poesía » Otra
438 4 4

Не зная как да ти го кажа,

но най-щастлив съм в тия мигове,

когато ти ми пълниш чашата,

пък аз ти пиша нови стихове

 

Понеже, виж сега, защото,

не може “всичко на един!”,

дай да ти кажа на ухото:

от утре нека се сменим!

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??