Jan 2, 2021, 11:17 AM

Понеже 

  Poetry » Other
435 4 4

Не зная как да ти го кажа,

но най-щастлив съм в тия мигове,

когато ти ми пълниш чашата,

пък аз ти пиша нови стихове

 

Понеже, виж сега, защото,

не може “всичко на един!”,

дай да ти кажа на ухото:

от утре нека се сменим!

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??