2.01.2021 г., 11:17 ч.

Понеже 

  Поезия » Друга
436 4 4

Не зная как да ти го кажа,

но най-щастлив съм в тия мигове,

когато ти ми пълниш чашата,

пък аз ти пиша нови стихове

 

Понеже, виж сега, защото,

не може “всичко на един!”,

дай да ти кажа на ухото:

от утре нека се сменим!

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??