23 sept 2018, 16:17

Понякога 

  Poesía » Otra
487 2 3

 

 

 

                        Тихо е

                           и времето мълчи.

                        Дъждът сълзи,

                             като че в свят,

                           напуснат от сираче.

                        Дори врабецът,.

                            си отиде - не стоя -

                        единствен весел той,

                            сред сивотата,

                        а колко много хора по света,

                           убиват вечерта,

                        увлечени от суетата..

                            Разбират ли,

                        че вятърът - отвън -

                            не помни,

                        как отмъкнал е мечтата,

                            а бъдещето

                        още само сън,

                              от миналото взима нещо -

                        без отплата.

                       

 

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??