22 ene 2019, 9:00

Понякога 

  Poesía
395 4 6

Една любов понякога не стига.

Понякога са нужни две поне,

но винаги една е чучулига,

a другите – препускащи коне!

 

Едно сърце баланса не намира.

Сърцето има право да боли.

Едното, без остатък да побира,

a другите – за тях се помоли!

 

Един живот понякога е малко.

В единия към себе си тръгни.

Но да останеш в себе си е жалко.

За другите отново се върни!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??