Една любов понякога не стига.
Понякога са нужни две поне,
но винаги една е чучулига,
a другите – препускащи коне!
Едно сърце баланса не намира.
Сърцето има право да боли.
Едното, без остатък да побира,
a другите – за тях се помоли!
Един живот понякога е малко.
В единия към себе си тръгни.
Но да останеш в себе си е жалко.
За другите отново се върни!