17 sept 2018, 11:51

Понякога не ти ли се иска 

  Poesía » Verso libre
516 0 1

Понякога не ти ли се иска целият свят да спре,

докато се почувстваш отново добре?
Понякога не ти ли се иска,
да се заключиш в стаята си и да плачеш,

докато вътре в теб не остане нищо?
понякога не ти ли се иска,
да скочиш от скала, за да умреш?
Понякога не ти ли се иска,
да се почувстваш истински жив?
понякога не ти ли се иска,
да си щастлив?
Понякога не ти ли се иска,
да не беше толкова слаб?
Понякога не ти ли се иска,
да имаше малко кураж?
Понякога не ти ли се иска,
душата ти да е богата?
понякога не ти ли се иска?

© Ива Гачкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??