17.09.2018 г., 11:51 ч.

Понякога не ти ли се иска 

  Поезия » Свободен стих
500 0 1

Понякога не ти ли се иска целият свят да спре,

докато се почувстваш отново добре?
Понякога не ти ли се иска,
да се заключиш в стаята си и да плачеш,

докато вътре в теб не остане нищо?
понякога не ти ли се иска,
да скочиш от скала, за да умреш?
Понякога не ти ли се иска,
да се почувстваш истински жив?
понякога не ти ли се иска,
да си щастлив?
Понякога не ти ли се иска,
да не беше толкова слаб?
Понякога не ти ли се иска,
да имаше малко кураж?
Понякога не ти ли се иска,
душата ти да е богата?
понякога не ти ли се иска?

© Ива Гачкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??