Sep 17, 2018, 11:51 AM

Понякога не ти ли се иска 

  Poetry » Free verse
515 0 1

Понякога не ти ли се иска целият свят да спре,

докато се почувстваш отново добре?
Понякога не ти ли се иска,
да се заключиш в стаята си и да плачеш,

докато вътре в теб не остане нищо?
понякога не ти ли се иска,
да скочиш от скала, за да умреш?
Понякога не ти ли се иска,
да се почувстваш истински жив?
понякога не ти ли се иска,
да си щастлив?
Понякога не ти ли се иска,
да не беше толкова слаб?
Понякога не ти ли се иска,
да имаше малко кураж?
Понякога не ти ли се иска,
душата ти да е богата?
понякога не ти ли се иска?

© Ива Гачкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??