19 jul 2011, 20:36

Понякога се чувствам като лист 

  Poesía » De amor
597 0 6

Понякога се чувствам като лист,

на който според нуждите рисуваш:

слънца, мъгли и страхове,

проблеми, страстите бленувани...

 

Понякога се чувствам като лист,

ти драскаш днешните си глуми,

но после пак да бъде чист,

за да поеме утрешните думи.

 

Понякога се чувствам като лист

потребна, но и много беззащитна...

Решиш ли... в мене ти летиш...

друг път... мачкаш и ме ритваш...

 

Понякога се чувствам като лист

и неведението ме убива...

Какво ли в себе си не скрих?

И как успях? Прилича на магия...

 

Понякога се чувствам като лист,

очакваща да стане чудо...

И собствения си копнеж по стих

сама да преоткривам лудо...

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??