10 dic 2019, 15:41

Попътен вятър 

  Poesía » De amor
510 0 1

Изгубих те...
А всъщност аз съм изгубена
сред думи, пътища и хора.
Сега седя на кръстопът и чудя се
по кой ли път да поема
Пътищата три са – не, четири.
Четвъртият е този назад,
но по него да тръгна аз не мога...
Три пътя пред мен стоят
и мамят ме със своята неизвестност..
А бурята в душата ми вилнее...
Попътен вятър може ли да бъде тя?
Попътен вятър,

който води ме към тебе…

© МД Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??