10.12.2019 г., 15:41 ч.

Попътен вятър 

  Поезия » Любовна
503 0 1

Изгубих те...
А всъщност аз съм изгубена
сред думи, пътища и хора.
Сега седя на кръстопът и чудя се
по кой ли път да поема
Пътищата три са – не, четири.
Четвъртият е този назад,
но по него да тръгна аз не мога...
Три пътя пред мен стоят
и мамят ме със своята неизвестност..
А бурята в душата ми вилнее...
Попътен вятър може ли да бъде тя?
Попътен вятър,

който води ме към тебе…

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??