30 ago 2007, 18:55

Поради М... 

  Poesía
839 0 4

Страх ме е,
изпитвам ужас от вода,
а навсякъде около мен е море.
И то ме дърпа, казва ми: "Скочи",
и аз го желая, но ме е страх...
Но скачам, махам с ръце и крака,
безпомощно, без смисъл.
Давя се, давя се, давя се!
Потъвам все по-надълбоко
и по-надълбоко,
и отивам... отивам
в друг свят,
където съм най-добрият плувец!

© Лъчо Узунов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??