24 feb 2013, 0:16

Поредна игра 

  Poesía » Otra
468 0 2

Поредна игра

 

Упорито винаги тя дебне 

веднага да се лепне гръмко

до теб, пред теб, след теб,

блести  с крясък  виж ме!

 

Така се бори жалко 

да получи почит тя,

за преданост голяма

на  зловеща ù съдба.

 

Така е в живота днес,

несподелената  любов

с отминалото лято

и несбъдната мечта.

 

На сцената голяма днес

играта е голяма и коварна,

политиката, любов голяма,

погуби тя своя народ.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря !
  • Не си струва, човек да пише за дребни души.Където и да се лепва ще пада.
    Но е станало хубаво и интересно стихотворение.Дерзай !
Propuestas
: ??:??