Поредна игра
Упорито винаги тя дебне
веднага да се лепне гръмко
до теб, пред теб, след теб,
блести с крясък виж ме!
Така се бори жалко
да получи почит тя,
за преданост голяма
на зловеща ù съдба.
Така е в живота днес,
несподелената любов
с отминалото лято
и несбъдната мечта.
На сцената голяма днес
играта е голяма и коварна,
политиката, любов голяма,
погуби тя своя народ.
© Елена Все права защищены