7 nov 2008, 21:13

Поредната сълза 

  Poesía » De amor
564 0 2

Захвърляни и стари мисли, преписани от мен,

събрани вечни мигове, това е вчерашният ден.

Крачки - бързи и големи, бягство в тишината,

съмненията, без предели, тежка е понякога борбата.

Песента до болка е позната, но с различен текст,

сменени правилата, но там е същият певец.

Вик се чува от Тъгата, исках да я утеша,

спомени, измити на чешмата, страхувам се

да не сгреша...

Спряно времето за малко, сияйна синева,

толкова е истинска и жива поредната сълза.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • красив и изчистен стих! хареса ми!
  • много красиво
    " Песента до болка е позната, но с различен текст,
    сменени правилата, но там е същият певец. ".......нямам думи


Propuestas
: ??:??