25 nov 2017, 20:47

Поредният Сън 

  Poesía » De amor, Verso libre
427 0 1

Сънувах как ти предлагам и ти ми отказваш.

Как се зарадвах...

На същия ден ти предложих отново.

Явно сънищата наистина са наобратно, но...

явно не и този..

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??