Nov 25, 2017, 8:47 PM

Поредният Сън 

  Poetry » Love, Free verse
428 0 1

Сънувах как ти предлагам и ти ми отказваш.

Как се зарадвах...

На същия ден ти предложих отново.

Явно сънищата наистина са наобратно, но...

явно не и този..

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??