1 ago 2008, 23:22

порив 

  Poesía
446 0 0
деликатен порив
чувствено неизказан
творчески вдъхновен
обществено неразбран
сън не ме лови
бягам от лъжи
 и фалшиви обяснения
искрени искри
във затворени очи
резки от карфици
върху дланите ми
стегнат колан
тапи в ушите
но все пак прострян
статив за мечтите
не падам а скачам
и дори да прескачам
ще стигна

© Михала Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??