1 авг. 2008 г., 23:22

порив 

  Поэзия
445 0 0
деликатен порив
чувствено неизказан
творчески вдъхновен
обществено неразбран
сън не ме лови
бягам от лъжи
 и фалшиви обяснения
искрени искри
във затворени очи
резки от карфици
върху дланите ми
стегнат колан
тапи в ушите
но все пак прострян
статив за мечтите
не падам а скачам
и дори да прескачам
ще стигна

© Михала Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??