30 jul 2008, 9:06

Поройно е 

  Poesía » De amor
692 0 18

С кадифени лапи

страст се прокрадва.

Отново в кръг

се въртят

Очите ти,

Усмивката,

Нежният аромат.

Поднасям ти

огърлица целувки.

Каскада ласки

всеки стон

посреща.

Та аз

те дишам -

няма тук

преструвки!

Нектар

се стича...

Ти си

тъй гореща!

Как искам

във омая

да се давиш!

Сметана бие

бързеят ти

млечен.

Изцяло моя -

нека тъй

останеш!

Във мълнии

душата ти

се вие.

Очи-небе!

И ето

гръм разсече...

С целувка

запечатваш пълнотата.

По мен

се стичат

къдрите ти

пищни.

Поройно е

препълнена

душата

и всяка

друга капка

е излишна.

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??