13 may 2017, 10:52

Поройното момиче! 

  Poesía » De amor
348 4 9

Шушукат дърветата тихо...

Шепне вятърът също... О, да!

И ето, виж – пиша ти стихо,

изпълнено с нежност, с тъга!

Всичко ми навява за Теб...

И небето... И слънцето даже!

И нежност ти си за мен...

Защо така, защо ме наказа?

Не мога да затворя очи...

Не мога и да дишам спокойно...

В мен сега всичко вали,

защото съм момиче поройно...

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??