13.05.2017 г., 10:52 ч.

Поройното момиче! 

  Поезия » Любовна
349 4 9

Шушукат дърветата тихо...

Шепне вятърът също... О, да!

И ето, виж – пиша ти стихо,

изпълнено с нежност, с тъга!

Всичко ми навява за Теб...

И небето... И слънцето даже!

И нежност ти си за мен...

Защо така, защо ме наказа?

Не мога да затворя очи...

Не мога и да дишам спокойно...

В мен сега всичко вали,

защото съм момиче поройно...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??