11 jun 2007, 19:05

Портрет 

  Poesía
634 0 4
 Портрет

В очите топли думи се четат,
разбирам те без говор -
ти си ме пленила,
а устните ти трепкаво шептят
и свиват се в усмивка мила.

В косите нежно вятърът трепти,
във твоите коси, с гальовен шепот,
и спира с нас да помълчи -
заслушай го и затвори очи.

А залезът усмивката ти е закрил
с последните лъчи, с последна сила
и времето е спряло между нас
за теб, за мене, моя мила.

(c) Владимир Гюров

© Владимир Гюров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??