22 oct 2009, 21:58

Послание 

  Poesía » De amor
602 0 2

Послание

Какво послание да ти напиша?
Когато в този мрачен ден
душата ми, на топка свита,
ридае и жадува плен.

Когато сутрин се събудя,
изниква образът ти в мен.
Усещам тихото дихание.
Усещам нежното мълчание.

Събудих се за нов живот,
но ето той отново чака.
Подай ми капчици любов и
аз ще ти подам луната.

Узнах какво е любовта,
забързана по нови друми.
Върви тя с песен във ръка
и леко се усмихва във съня ми.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Светла !
    От все сърце и душа !
    Лека вечер и приятни почивни дни !
  • Красиво послание!Поздрав!
Propuestas
: ??:??