13 ene 2015, 9:38

После 

  Poesía » De amor
413 0 2

 

Колко наивно си, мое сърце…

Така безнадеждно се влюбваш.

А те, те ограбват с двете ръце

и после бързо разлюбват…

 

А после, после всичко е сън.

В мъгла преминават ти дните.

Отвътре кървиш, но отвън,

се усмихваш широко, но тихо.

 

И плачеш всяка нощ със дъжда,

надявайки се, всичко да мине,

но всяка обич оставя следа,

а всяка следа има собствено име.


25.08.2014



© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??