13.01.2015 г., 9:38 ч.

После 

  Поезия » Любовна
420 0 2

 

Колко наивно си, мое сърце…

Така безнадеждно се влюбваш.

А те, те ограбват с двете ръце

и после бързо разлюбват…

 

А после, после всичко е сън.

В мъгла преминават ти дните.

Отвътре кървиш, но отвън,

се усмихваш широко, но тихо.

 

И плачеш всяка нощ със дъжда,

надявайки се, всичко да мине,

но всяка обич оставя следа,

а всяка следа има собствено име.


25.08.2014



© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??