16 sept 2021, 13:56

После 

  Poesía » Verso libre
444 1 7

 

 

Пъплещи похождения

в сумрака на смущението.

Прелитащи  ивици светлина

под дъждовните пръстени.

Завързан на възел е вятърът,

отскубва перо от тъжна птица,

взрян в очите на мъртвата риба.

© Boyana Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??