16.09.2021 г., 13:56 ч.

После 

  Поезия » Свободен стих
445 1 7

 

 

Пъплещи похождения

в сумрака на смущението.

Прелитащи  ивици светлина

под дъждовните пръстени.

Завързан на възел е вятърът,

отскубва перо от тъжна птица,

взрян в очите на мъртвата риба.

© Boyana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??