9 may 2008, 21:54

Последен полет 

  Poesía » Otra
501 0 7

Ако са ти отнели всичко

и ако във гърдите ти е тежко,

в сетен полет, като птичка,

с криле изтривай бремето човешко.

 

Ако въздухът не ти достига

и мрак очите ти покрий,

запей ти песен със последна сила,

звукът и нежен мрака ще изтрий.

 

Затуй не спирай никога да пееш

и полета на птиците пази,

така единствено ще оцелееш

без болка, мъка и сълзи.

 

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??