May 9, 2008, 9:54 PM

Последен полет 

  Poetry » Other
470 0 7

Ако са ти отнели всичко

и ако във гърдите ти е тежко,

в сетен полет, като птичка,

с криле изтривай бремето човешко.

 

Ако въздухът не ти достига

и мрак очите ти покрий,

запей ти песен със последна сила,

звукът и нежен мрака ще изтрий.

 

Затуй не спирай никога да пееш

и полета на птиците пази,

така единствено ще оцелееш

без болка, мъка и сълзи.

 

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??