5 nov 2007, 9:36

Последна цигара 

  Poesía » De amor
860 0 1
Пушим последната цигара
в леглото, измачкано от нас,
пепелта чаршафите изгаря,
умира и последният ни фас.

Димът във устните се влива,
горчи, усещаш му вкуса, нали?
Огънят мислите попива,
нека тлее в нашите души...

А цигарата ни болката събира,
колко нощи тя горя,
правеше ни толкова щастливи,
но угасна.. и умря...

© Мелиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??