5.11.2007 г., 9:36 ч.

Последна цигара 

  Поезия » Любовна
840 0 1
Пушим последната цигара
в леглото, измачкано от нас,
пепелта чаршафите изгаря,
умира и последният ни фас.

Димът във устните се влива,
горчи, усещаш му вкуса, нали?
Огънят мислите попива,
нека тлее в нашите души...

А цигарата ни болката събира,
колко нощи тя горя,
правеше ни толкова щастливи,
но угасна.. и умря...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??