3 dic 2008, 23:02

Последна неделя 

  Poesía » De amor
743 0 3
 

Самотна,  като в майчина утроба,
мъглата нежно ме обвива.
Преброждам улици,
     броя бездомни часове.
Крия се от мислите си.
До поредното  завръщане.
Реката мръзне, а  под моста
забивам пирони в тишината.
От скука неделята спира.
Навярно ще се завърнеш.
    Чакам те
           на другия
                край на земята...

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??