3.12.2008 г., 23:02 ч.

Последна неделя 

  Поезия » Любовна
731 0 3
 

Самотна,  като в майчина утроба,
мъглата нежно ме обвива.
Преброждам улици,
     броя бездомни часове.
Крия се от мислите си.
До поредното  завръщане.
Реката мръзне, а  под моста
забивам пирони в тишината.
От скука неделята спира.
Навярно ще се завърнеш.
    Чакам те
           на другия
                край на земята...

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??