Тази вечер е последна
и не спя спокоен сън.
Може би не бях ти вярна
или подминала съм те навън.
Ти реши да си отидеш,
нашите мечти разби,
и всичко свято разруши,
обичта ни ти затри.
Последна вечер,
последна цигара догаря.
Сълзи горчиви се стичат
стрели сърцето пресичат.
© Илияна Todos los derechos reservados