Nov 20, 2006, 4:12 PM

последна вечер 

  Poetry
883 0 1

Тази вечер е последна
и не спя спокоен сън.
Може би не бях ти вярна
или подминала съм те навън.

Ти реши да си отидеш,
нашите мечти разби,
и всичко свято разруши,
обичта ни ти затри.

Последна вечер,
последна цигара догаря.
Сълзи горчиви се стичат
стрели сърцето пресичат.

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??