И ето го отново коловоза. Две релси -
черните пагони на безкрая.
Последната илюзия любов се беси
върху семафор, дал пелтечещ път за рая.
Сега приставаш вече на лъжата,
защото истина, уви, не съществува.
Под камъка на времето лежи змията
на неживяното, което те погубва.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados