26 ago 2018, 21:22  

Последната любов 

  Poesía » De amor, Otra
452 3 7

Една любов остава най-последна –

последната не знаела прегради.

Потърсиш ли следата и́ „безследна“,

ще блесне насред звездни водопади.

 

И колкото звездите на небето –

любови толкова, и все горещи,

ала с една единствена в сърцето –

до гроб житейски бури ще пресрещаш!

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??