Aug 26, 2018, 9:22 PM  

Последната любов 

  Poetry » Love, Other
450 3 7

Една любов остава най-последна –

последната не знаела прегради.

Потърсиш ли следата и́ „безследна“,

ще блесне насред звездни водопади.

 

И колкото звездите на небето –

любови толкова, и все горещи,

ала с една единствена в сърцето –

до гроб житейски бури ще пресрещаш!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??