23 may 2017, 8:45

Последната надежда 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
383 0 0

Ако можех да върна лентата назад, 

щях да се промъкна в малкия ни дворец, 

за да открадна и последната надежда останала там.

 

 А той – построен с вяра и мечти.

Да се върна към залеза на плажа без страха за потъване,

да се върна към книгата любима в твойте ръце без да ме е страх че ще я затвориш...

 

Но книгата затворена е вече,

заровена някъде из въображаемия дворец 

А плажът...

потънал в скръб и окови,

чакащ да се появи някой из 

БЕЛИТЕ БРЕЗИ.

 

© Павлина Пенкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??