9 feb 2018, 23:59

Последната повеля 

  Poesía » Otra
911 3 5

 

И последното нещо
в света материален
превърни в сечиво
на духа си челичен
да върши добро!

 

Всяка даденост в него
просто е средство,
да твориш красота,
а не е самоцел!

 

09.02.2018

© Todor Nikolov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??