9.02.2018 г., 23:59 ч.

Последната повеля 

  Поезия » Друга
905 3 5

 

И последното нещо
в света материален
превърни в сечиво
на духа си челичен
да върши добро!

 

Всяка даденост в него
просто е средство,
да твориш красота,
а не е самоцел!

 

09.02.2018

© Todor Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??