28 ene 2009, 17:18

Последният в рода 

  Poesía
512 0 6
 

Последният  в рода

      

 

 

Името е важно

за човека,

туй се знае

от  памти века.

Един род

ще  изгуби своето  име,

но ще пребъде

в своите потомки!

Изпечени

в огън  страстен,

в любов отгледани, голяма.

Живот, единствено 

на силата подвластен,

достоен, без измама!

Силата  и мъдростта,

от дедите съхранени,

от вековете към добро,

с гени променени.

Ще  пребъдат 

дедите ни в нас,

засукали сме

животворен квас!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??