26 may 2013, 11:08

Последното море 

  Poesía » Otra
858 0 31

И залезът се раздели на две,

когато с кораба „Илюзия” замина,

тогава свърши и последното море

и чашата с кафето ти изстина.

 

Аз знам, че има други светове,

но само в моя чувствам се уютно,

познавам от дете това небе,

под чуждите небета дишам трудно.

 

И знам, че има други страхове,

единствено страхувам се за утре,

дали ще имам сили и сърце

да срещна Самотата с „Добро утро”.

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??