5 jul 2010, 11:16

Посока 

  Poesía » Otra
1062 0 32

 

                        На pavli (Павлина Петрова) 


От хиляди посоки

избрала си една

и учиш си урока -

душа, човек, жена.


Притихнала, поемаш

към вътрешния храм,

от слънчева Вселена

и обич изтъкан.


Дихание - молитва

изпълва те с живот.

В посоката откриваш

към истините брод.



© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??